QUER Bioconstrucció

Tot i ser la generació que enceta un nou camí, Quer Bioconstrucció compta amb l’experiència de més de 40 anys en el món de la construcció. Aquest llarg bagatge professional ens ha dut a assumir el compromís i el respecte a la tradició com a valors de referència, però amb la mirada fixada en el futur i en la permanent recerca de nous productes i solucions constructives.

Francesc Ibáñez

Passat i futur

Estem compromesos amb el medi ambient, amb la salut, amb els recursos autòctons, però també amb el client.

Ens recolzem i inspirem en la tradició, recuperem tècniques i materials, les més sostenibles i respectuoses amb el medi ambient, i al mateix temps tenim la mirada fixada en el futur, cercant la millora i la innovació.

Quer Bioconstrucció vol recollir l’herència de tants i tants professionals de les nostres comarques que durant anys s’han dedicat a la construcció i actualitzar-ne els coneixements tot posant-los al dia per donar solucions als problemes i necessitats actuals.

 • Gaiabloc

  Després d’anys de pràctica i d’investigació en el camp dels elements constructius, Quer Bioconstrucció desenvolupa i presenta el Gaiabloc, bloc fet bàsicament amb calç i palla, de grans propietats aïllants i que ofereix, alhora, transpiració, resistència i lleugeresa.

 • Ibáñez Masip Construccions

  Al 1974 neix, al Pont d’Armentera, Ibáñez Masip Construccions, empresa de construcció de tipus familiar.

La bioconstrucció es fa de dins cap a fora. De dins ens neix la voluntat de tornar a mirar la natura. Observant-la reaprenem a fer les coses, i tornem a entendre la importància de respectar-la i valorar-la. La nostra manera de construir s'emmiralla en el que la natura ens ensenya.
Francesc Ibañez

Darrers projectes


 • Cúpula decorada
  Cúpula decorada
  Construcció i reforma
 • Casa de palla
  Casa de palla
  Construcció i reforma
 • Montferri
  Montferri
  Construcció i reforma